Moj internet dnevnik
TAJNOVITO
...
http://www.tajnovito.bloger.hr/
info :omangogle@gmail.com
1
2
Blog
subota, rujan 28, 2013
Što je to plastična hirurgija?Prava definicija je:Plastična hirurgija obuhvata hirurške zahvate pri kojima se mijenja fizički izgled osobe.

Ovakva vrsta hirurgije ima rekonstruktivnu ili estetsku svrhu. U rekonstruktivne zahvate spadaju operacije pri kojima se ispravljaju fizičke funkcije, minimizira ili otklanja deformacija izazvana bolešću, poremećajima pri rođenju ili nesrećama. Estetski zahvati nemaju medicinsku svrhu i nisu esencijalni za fizičko zdravlje.

Mnoge žene glumice i druge poznate ličnosti ne žele ovu vrstu uljepšavanja,treba uraditi sve da ljepota ostane što duže prirodnim putem.Zato muški mnogo više vole one prirodne žene jer u njima vide tajni osjećaj privlačnosti dok kod onih sa plastikom  nema tog osjećaja, nekako je sve hladno i prezategnuto.

Ljepota sama dolazi ali tada se mora prisegnuti toj prirodi,umivati se jutarnjom rosom ili hladnom vodom tada se koža steže ne treba ti plastična hirurgija,đoging radi stražnjice i butina i stomaka,hrana itd.Opet, kako ko voli neka i radi,važno je da se mlađe osjeća.A ko podnosi nož svaka mu čast.

 

tags:plastična hirurgija,estetski zahvati,

tajnovito @ 09:19 |Komentiraj | Komentari: 0